Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A trapézlemezes tető és a tetőfedő bádogos

A tetőfedő bádogos a trapézlemezes tető királya!

A tetőfedő bádogos és a trapézlemezes tető elterjedése

A trapézlemes tető egy nagyon elterjedt tetőtípus, amelyet gyakran használnak házak, garázsok és más épületek tetőszerkezetének kialakításához a tetőfedő bádogos szakemberek. A trapézlemes tető elnevezése a tetőlemezek alakjáról kapta, melyek trapéz alakúak.

A tetőfedő bádogos és a trapézlemezes tető is kiváló választás

A trapézlemes tetők kiváló választások, mert könnyen telepíthetők és könnyen javíthatók. A trapézlemezeket egyszerűen rögzítik a tetőszerkezethez a tetőfedő bádogos szakemberek, és egy idő után, ha szükséges, könnyen cserélhetők. A trapézlemezeknek kiváló az időjárás elleni védelme, így a tetőszerkezetet védik a víz, a hó és a szél ellen is.

A tetőfedő bádogos és a trapézlemezes tető sokszínűsége

A trapézlemes tetők széles választékát kínálják a színben és a mintában. A trapézlemezek színei között megtalálhatók a fehér, a szürke, a barna és a zöld is. A trapézlemezek mintái között megtalálhatók a sima és a szögletes minták is, és legyen szó bármelyikről, a tetőfedő bádogos szakemberek felszerelik őket.

A tetőfedő bádogos és a trapézlemez árai

A trapézlemes tetők általában kedvezőbb áruak, mint más tetőtípusok. A trapézlemezek ára általában alacsonyabb, mint a cserép vagy a műanyag tetőlemezek ára. A trapézlemezek könnyen beszerezhetők egy hozzáértő tetőfedő bádogos szakemberrel, és a telepítésük is egyszerűbb, mint más tetőtípusoké.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!