Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A korcolt síklemez a tetőfedő bádogos szakember kezében van a legjobb helyen.

A tetőfedő bádogos nagy kedvence: korcolt síklemez

A korcolt síklemez nemcsak megrendelőink, de a tetőfedő bádogos szakemberink körében is egy kedvelt burkoló anyag, hiszen modern, letisztult, és mégis elegáns arculatot kölcsönöz bármely tetőnek.

A korcolt síklemez, mely a tetőfedő bádogos szakembernek köszönhető

A korcolt síklemez egyik nagy előnye, hogy a magas szakértelemmel rendelkező tetőfedő bádogos szakemberek bármilyen tetőre fel tudják rakni. Épp ezért népszerű középületeken, irodaházakon, sőt, akár kastélyokon is!

A korcolt síklemez atyja, és a tetőfedő bádogos

A korcolt síklemez „apukája” nem más, mint az állókorcos lemezfedés, melyet szintén jól ismernek a tetőfedő bádogos szakemberek, hiszen annak idején ugyan ilyen nagy népszerűségnek örvendett, mint a korcolt síklemez.

A tetőfedő bádogos szerint ilyen a korcolt síklemez 

A korcolt síklemez rengeteg előnnyel jár, még a tetőfedő bádogos szakemberek szerint is, hiszen installálásuk nagyon gyorsan megoldható, köszönhetően csavarozható és összepattintható tulajdonságainak.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!