Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ha lapostető, akkor tetőfedő bádogos!

Lapostető, tetőfedő bádogos kézben

Lapostetővel már mindenki találkozhatott, hiszen a panelházak, valamint a garázsok tetejét is ezzel a fajta tetőburkolat típussal szokták lefedni a tetőfedő bádogos szakemberek. Nem véletlenül! Ez a fajta tetőburkolat típus ugyanis rengeteg jó tulajdonsága miatt ezen területekre a legkiválóbb választás!

Lapostető, ahogy a tetőfedő bádogos készíti 

A lapostető egy nagyon tartós, komplex módon összeállított anyagból készül, így nem véletlen, hogy a tetőfedő bádogos szakembereknek nagyon magas szakértelemmel kell rendelkeznie ahhoz, hogy fel tudják tenni a tetőkre. Ahhoz ugyanis, hogy ez a fajta tetőburkoló anyag tökéletese sima legyen, nagy szakértelemre és odafigyelésre van szükség.

Ettől előnyös a lapostető a tetőfedő bádogos szerint:

Akárcsak egy jó szakértelemmel megáldott tetőfedő bádogos, úgy egy lapostető is rengeteg előnnyel bír. Ilyen például, hogy egyáltalán nem tartalmaz olyan anyagot, mely bármilyen egészségkárosító hatással lenne a lakókra, valamint, hogy nemcsak fagy, de tűzálló is!

Ettől hátrányos a lapostető a tetőfedő bádogos szerint:

A lapostető bármennyire is meglepő, csak egyetlen egy hátránnyal rendelkezik, mely csakis a tetőfedő bádogos szakembereket érinti. Ez pedig nem más, minthogy felrakása nehéz, hiszen megcsinálni egyenesre és egyenletesre ezt a fajta tetőburkoló anyagot nagy kihívás.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!