Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A minőségi cement zsindely tetőfedés tetőfedő bádogos nélkül elképzelhetetlen.

A tetőfedő bádogos, mint cement zsindely szakértő

A cement zsindely tetőfedő anyaghoz talán nem meglepő, hogy a tetőfedő bádogos szakember ért a legjobban. Ők ugyanis kívülről tudják, hogy a cement zsindely anyaga préseléssel készített homok és cement oldatából készül, és a színe is annak köszönhető, hogy vas-oxid tartalmú festéket kevernek hozzá.

Cement zsindely, ahogy a tetőfedő bádogos csinálja

Ha minőségi cement zsindely tető az álmunk, akkor mindenképpen tetőfedő bádogos szakembert bízzunk meg a felrakásával, ők ugyanis tudják, hogy mi az a meredekség, mely tökéletes ezen tetőfedő anyagok felrakására. Nagy előnye ennek az anyagnak, hogy kis lyukakon keresztül lehet felinstallálni őket a tetőre, tehát nincs szükség ragasztásra ahhoz, hogy össze lehessen illeszteni őket.

Ami a tetőfedő bádogos szerint előnyös a cement zsindely tetőben

A cement zsindely, tekintettel anyagára egy elképesztően strapabíró anyag, mely évtizedeken át védi a tetőt, valamint a házban lakókat a környezeti hatások valamennyi fajtájától. Mindemellett a megfelelő tetőfedő bádogos szakemberek kiválasztásával tökéletesen ellenálló lesz a kémiai hatások, napfény és fagy ellen is!

Ami a tetőfedő bádogos szerint hátrány a cement zsindely tetőben

Mivel a cement zsindely elég masszív anyagból készült, a tetőfedő bádogos szakemberek mindenekelőtt fel szokták mérni a tetőt, ahova készülnek felrakni azt, ugyanis a súlya meglehetősen nagy, így bármely tető nem terhelhető vele. Mindemellett a cement zsindely másik hátránya, hogy mivel a legidőtállóbb tetőfedő anyag, így eléggé borsos az ára, ám aki minőségi tetőt szeretne, nem fogja megbánni, ha a cement zsindely mellett dönt!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!