Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A csodás kerámia tető mellé egy még csodásabb tetőfedő bádogos dukál!

Kerámia tető, tetőfedő bádogos szakértelemmel

A kerámia tető a fazsindelyhez és a palatetőhöz hasonlóan az egyik legrégebbi tetőfedő anyag a világon, hiszen már évszázadokkal ezelőtt is lelkesen használták őket. Ez a fajta tetőburkoló anyag egy nagyon komoly procedúrával készül el, így nem véletlen, hogy ennek a fajta minőségi anyagnak meg kell fizetni az árát. Épp ezért felhelyezéséhez mindenképpen válasszunk egy nagy szakértelemmel rendelkező tetőfedő bádogos szakembert!

A kerámia tető felrakása tetőfedő bádogos szakemberrel

Ez a fajta tetőfedő anyag nem véletlenül igényel nagyon nagy szakértelmet a tetőfedő bádogos szakembertől, ugyanis nagyon nem mindegy, hogy a sok fajtája közül melyik hogyan van feltelepítve a tetőre. A tetőfedő bádogos szakemberek tudják, hogy fajától függően melyiket milyen szögben kell felrakni, valamint, hogy a cserepeket nem csak a tetőre, de egymáshoz is hogyan és mivel kell illeszteni.

A kerámia tető előnyei, ahogy egy tetőfedő bádogos látja

A kerámia tető elképesztően gyönyörű, és nem mellesleg nagyon jó szolgálatot tud tenni hosszú éveken át azután, hogy egy hozzáértő tetőfedő bádogos szakember feltelepíttette. Ez a fajta tetőfedő anyag ugyanis csak évente igényel bármilyen tisztítást, valamint elképesztően jó szigetelő képessége van, melyet megfejel még tűzállósága, rozsdaállósága, valamint fagy- és penészállósága is.

A kerámia tető hátrányai, ahogy egy tetőfedő bádogos látja

A kerámia tető egyik hátulütője, hogy a cserepek meglehetősen nagy súlyúak, így sajnos nem mindegyik tetőszerkezetre tehetőek fel. A cserepek emellett törékenyek, arról pedig már nem is beszélve, hogy egy nagyon drága megoldásról beszélünk, ám az biztos, hogy minden pénzt megér. Akárcsak egy hozzáértő tetőfedő bádogos szakember, ugyanis nagyon könnyű elrontani ezen nehéz tetőfedő anyag felrakásának metódusát!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!