Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ahol a lapostető, ott az ács tetőfedő bádogos szakember!

A lapostető, amihez a legjobban az ács tetőfedő bádogos ért

A lapostető felrakása nem kis szakértelmet igényel, így elengedhetetlen ehhez a munkafolyamathoz egy olyan ács tetőfedő bádogos szakember, aki igazán ért a munkájához. A lapostető ugyanis egy fix vastagsággal rendelkezik, valamint három fajta anyagból is készülhet, melyek közül a PVC-vel találkozhattunk már a legtöbbet, mely poliészter hálós megerősítésének köszönhetően még környezetbarát megoldás is.

Az ács tetőfedő bádogos és a lapostető

A hozzáértő ács tetőfedő bádogos szakembernek a kisujjában van, hogy a lapostető milyen felrakási műveletet igényel. Elsődlegesen tudnia kell, hogy ezen tetőfedő anyag egyik nagy előnye, hogy mivel rugalmas membránok alkotják, bármilyen lejtésű tetőn megállják a helyüket. A z ács tetőfedő bádogos szakembernek emellett tudnia kell a hegesztés minden csínját-bínját, ugyanis anélkül ez a fajta tetőfedő anyag nem installálható sehova.

A lapostető előnye az ács tetőfedő bádogos szemével

A lapostető számos előnnyel bír, akárcsak egy szakmailag kiváló ács tetőfedő bádogos szakember. Egyik ilyen előnye, hogy mivel rugalmas, bármely tetőre fel lehet tenni, valamint, hogy teljesen vízálló, és gyorsan lehet telepíteni. Nem véletlen tehát, hogy a társasházak tetején ezt a fajta tetőfedési anyagot alkalmazzák leginkább.

A lapostető hátránya az ács tetőfedő bádogos szemével

A lapostető, úgy, mint minden más az életben, rendelkezik néhány hátránnyal is. Ebből az egyik az, hogy a telepítése előtt az ács tetőfedő bádogos szakembernek nagyon körültekintően és precízen el kell távolítania minden egyes pici kavicsot arról a tetőszerkezetről, ahova installálva lesz ez a burkoló anyag. Másik hátránya pedig, hogy az oldószerek és a szervek olajok nagy mértékben károsítják ezt a fajta tetőt, így azokkal tilos érintkeznie.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!