Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A bitumenes tető egy remek tetőfedő anyag, mellyel a tetőfedő bádogos szakembereknek is élmény dolgozni.

A bitumenes tető rejtelmei a tetőfedő bádogos tollából

A bitumenes tetőnek több megnevezése is van. A tetőfedő bádogos szakemberek használják még a bitumenes zsindely, valamint a „puha tető” kifejezést is, utóbbit nem véletlenül. Ez a fajta tetőfedő anyag ugyanis üvegszál gyapjúból készül, melyet utána bitumennel impregnálnak, amire ezután felkerül egy bazalt vagy palaréteg is.

A bitumenes tető, ahogy a tetőfedő bádogos szakember csinálja

A tetőfedő bádogos szakemberek bitumenes tető telepítésekor figyelnek arra, hogy a részek -11 fokos szögben álljanak. Ezzel a fajta tetőburkoló anyaggal élmény dolgozni, ugyanis a bitumenes tető egyik nagy előnye, hogy hajlítható, így szó szerint bármilyen, még a legextrább tetőformára is feltehető, valamint ezen tulajdonsága miatt tökéletes tetőterek beburkolására is.

A bitumenes tető előnyei a tetőfedő bádogos szerint

A bitumenes tető hajlékonysága mellett amiatt is az egyik kedvence a tetőfedő bádogos szakembereknek, mert egy nagyon hal tetőburkolat fajta, így orkán erejű szélnél sem fogunk hallani semmit a fejünk felett. Előnye még, hogy a recés felülete miatt nem engedi lezúdulni a rajta megálló hótömeget, valamint az is, hogy a dizájnja páratlan, illetőleg ára is megfizethető. Arról pedig nem is beszélve, hogy nem rozsdásodik!

A bitumenes tető hátrányai a tetőfedő bádogos szerint

A bitumenes tetőnek nincs valami sok hátránya, ám ami van, azt a tetőfedő bádogos szakemberek mindig megemlítik installálás után. Egyik ilyen negatív tulajdonsága, hogy nem valami tűzálló, tekintettel gyapjú alapjának, valamint, hogy kemény fagyokban törésre hajlamos.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!