Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Egy jó ács tetőfedő bádogos az acéllemezes tető felrakását is a kisujjából húzza ki. De mik az előnyei ennek a tetőfedő anyagnak?

Az acéllemez és az ács tetőfedő bádogos

Az acéllemezes tetőfedést nem mindegyik tetőre ajánlja az ács tetőfedő bádogos szakember, ám amelyikre illik, oda nagyon indokolt a felrakása. Acél kialakításának köszönhetően ugyanis a nedvességet nem engedi beszivárogni a tető alá, mely egy nagyon hasznos és nem mellesleg páratlan tulajdonság a tetőfedő anyagok között.

Az ács tetőfedő bádogos és az acéllemezes tető felrakása

Az ács tetőfedő bádogos az céllemezes tető felrakása előtt a talajon teszi össze az acéllemezeket, méghozzá egy speciális, hajtogatásra hasonlító módszerrel, mely során a rámpák hosszára illeszti az oldalsó éleket. Ez után a már összeillesztett acéllemezeket a tetőn rögzíti fel, szinte teljes egészében.

Az acéllemez előnyei az ács tetőfedő bádogos szerint

Az ács tetőfedő bádogos szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy az acéllemezes tető egyik előnye az éghetetlen tulajdonsága, könnyű súlya, rugalmassága, valamint meglehetősen modern és szép megjelenése. Ami pedig még hab a tortán, hogy a hőhatásokat is nagyon jól bírja ez a fajta tetőfedő anyag!

Az acéllemez hátrányai az ács tetőfedő bádogos szerint

Az acéllemezes tetőfedő anyag sem fekete-fehér, így vele együtt jár néhány hátrány is, melyre az ács tetőfedő bádogos szakemberek fel is szokták hívni a figyelmet. Ez a fajta tetőfedő anyag például nem bírja jól az ütéseket, így könnyen behorpad, valamint szigetelőképessége nem a legjobb. Végezetül pedig meglehetősen nagy zajt tud csapni akkor, ha erős szél támad, hiszen az acéllemezes nem a leghalkabb tetőburkoló típusok közé tartoznak.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!