Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Mi az a bitumenes hullámtető, és miért szeretik ennyire az ács tetőfedő bádogos szakemberek? Bemutatjuk:

A bitumenes hullámtető, melyet az ács tetőfedő bádogos is ajánl 

A bitumenes hullámtető amellett, hogy meglehetősen természetes hatást kelt, még olcsó beruházás is. Ez a fajta tetőfedő anyag ugyanis olyan vékony cellulózszálakból áll, mely bitumennel integrált, és melynek köszönhetően anyaga nagyon tartós ám olcsó is. Mindezek mellett pedig hőálló polimerrel lefestve igazán egyedivé és még strapabíróbbá is tehető ez az ács tetőfedő bádogos szakemberek által is kedvelt anyag.

Az ács tetőfedő bádogos bitumenes hullámtető telepítése

A bitumenes hullámtető a fenti tulajdonságai mellett meglehetősen könnyen szerelhető fel bármely tetőre, épp ezért nem véletlen, hogy az ács tetőfedő bádogos szakemberek ennyire kedvelik. Felrakásához speciális szögekre van szükség, nagy előnye pedig, hogy bármilyen formájú tetőre felinstallálhatóak, hiszen a bitumenes hullámtető anyaga igazán könnyen hajlik. Ezt a fajta tetőfedő anyagot legtöbb esetben garázsra vagy előtetőre telepítik, ha pedig régi tetőnket szeretnénk olcsón, de gyorsan felújítani, akkor ez a fajta burkoló anyag a mi „emberünk”.

A bitumenes hullámtető előnye az ács tetőfedő bádogos szemével

A fenti rengeteg előny mellett a bitumenes hullámtető azért is az egyik kedvenc tetőfedő anyaga az ács tetőfedő bádogos szakembereknek, mert vízállósága kiváló, anyaga környezetbarát, valamint kiemelten jól bírja a savas közeggel történő érintkezést, valamint zajszűrése is kiemelkedő: akárcsak teherbírása!

A bitumenes hullámtető hátránya az ács tetőfedő bádogos szerint

Mint minden, a bitumenes hullámtető is rendelkezik „sötét oldallal”. Ez a fajta tetőfedő típus ugyanis eléggé gyúlékony, valamint várható a felületének lekopása és kifakulása évek múltán. Végezetül pedig minden ács tetőfedő bádogos felhívja a vásárlók figyelmét, hogy évekkel később hajlamosak befészkelni a mohák magukat a bitumenes hullámtető hullámai közé, így nem árt azt tisztítani.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!