Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Mi is pontosan az a fémlemezes tetőfedés, és miért szeretik annyira a tetőfedő bádogos szakemberek? Cikkünkben megválaszoljuk:

A tetőfedő bádogos tartós tetőfedése

A tetőfedő bádogos szakemberek nagy kedvence a fémlemezes tetőfedés, mely egy elképesztően tartós és szép tetőburkolási megoldás. Így tehát nem véletlen, hogy a tetőfedő bádogos szakemberek is előszeretettel dolgoznak ezzel a fajta anyaggal, hiszen a fémlemezes nemcsak felrakása könnyű, de maga az anyag szerkezete is. Ennek köszönhető, hogy ezzel a fajta anyaggal dolgozni szinte gyerekjáték.

A tetőfedő bádogos fémlemez felrakási technikája

Nem csak az otthontulajdonosok nagy kedvence a fémlemezes tetőfedés, de a tetőfedő bádogos szakemberek szemében is, hiszen, ahogyan a neve is elárulja, ezt a fajta tetőfedő típust lemezek alkotják, melyeknek köszönhetően felrakása gyors és könnyű. A tetőfedő bádogos szakemberek gumitömítések mellett csavarokat is használnak a felinstallálásához, melyet szakértelemmel és precizitással fűszereznek meg. 

A tetőfedő bádogos szerint ezért előnyös a fémlemezes tető

A fémlemezes tető meglehetősen sok előnnyel jár, melyet a tetőfedő bádogos szakemberek se győznek hangsúlyozni. Ilyen például a magas terhelés és ütődés bírása, a gyors rögzíthetősége, az anyag könnyedsége, valamint az, hogy legyen szó bármilyen szélsőséges időjárásról, a fémlemezes tető garantáltan bírni fogja a strapát

A tetőfedő bádogos szerint ezért előnytelen a fémlemezes tető

 Mint mindennek, a fémlemezes tetőnek is két oldala van, tehát kiválósága mellett azért felfedezhető pár apró hátránya ennek a fajta tetőburkoló típusnak. Az egyik ilyen hátrány, hogy nem ez a legkörnyezettudatosabb tetőfedő anyag a világon, hiszen maga a fém sem valami környezetbarát, mindemellett a tetőfedő bádogos szakemberek munkája közben meglehetősen sok hulladék termelődik. A második és egyben utolsó hátránya pedig az, hogy a tetőburkolat típusok közül nem ez a leghangszigetelőbb változat.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!