Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Azt már sokan tudják, hogy a tetőfedő bádogos milyen munkát végez, de azt meglehetősen kevesen, hogy tetőfedési munkálatok előtt milyen folyamatok mennek végbe.

Kulcsmozzanat a tetőfedő bádogos munkálata előtt

A tető nem csak védelemre szolgál, de otthonunk dekorálására is, épp ezért nagyon nem mindegy, hogy ezt a nagyon sok ideig még házunk tetején díszelgő építményt kinek a megtervezésére bízzuk. Épp ezért minden túlzás nélkül lehet azt kimondani, hogy a tetőtervezők munkája egyaránt olyan fontos, mint a tetőfedő bádogos szakembereké!

A tetőfedő bádogos munkálatát elősegítő mozzanatok

Az otthontulajdonosok nagy könnyebbségére nem nekik kell tudniuk, hogy milyen a megfelelő tető házukra, hiszen erre a feladatra született meg annak idején a tetőtervezői hivatás, mely mozzanat a tetőfedő bádogos szakemberek munkáját előzi meg. A tetőtervező szakemberek ugyanis otthonunk felmérése után elkészítik a tervet, mely szerint később a tetőfedő bádogos szakemberek dolgozni tudnak annak érdekében, hogy a végeredmény egy olyan tető lehessen, melyre a megrendelők mosolyogva tekinthetnek rá minden egyes nap.

A tetőfedő bádogos szakemberek érkezése előtt folyó tetőtervezés

A tetőfedő bádogos szakemberek érkezése előtt a tetőtervező szakembereknek ildomos elkészíteni a jövőbeli tető teljes alaprajzát, hiszen ez alapján tudnak majd tökéletes munkát végezni a tetőfedő bádogos szakemberek. Ez a terv fogja emellett megmutatni az otthontulajdonosoknak, hogy hogyan fog kinézni az általuk megálmodott tető, épp ezért ne felejtsünk el félidom tervet készíttetni a tetőfedő bádogos szakemberek felfogadása előtt 

Tervezés a tetőfedő bádogos szakemberek burkoló anyagaival 

A tető legprecízebb felrakása érdekében a félidom terv után a tetőtervezők azt is figyelembe veszik, hogy milyen tetőfedő anyagokkal fognak majd dolgozni a tetőfedő bádogos szakemberek. Az anyagokat legtöbb esetben az otthontulajdonosok szokták kiválasztani az anyagiak és a saját személyes igényeik tekintetében, illetve annak fényében, hogy milyen funkciót szeretnének, hogy tetőjük betöltsön. Nekünk ezek után semmi teendőnk nem lesz, csak várni a tetőfedő bádogos szakemberek érkezését, mely után beköltözhetünk gyönyörű és időtálló tetőnk alá!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!