Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Mely tetőfedő anyagokat ajánlja minden tetőfedő bádogos tetőfedés során? Bemutatjuk őket:

Égetett kerámia cserép a tetőfedő bádogos szerint

Az egyik legnépszerűbb tetőfedő anyag országunkban az égetett kerámia tetőcserép, mely már hosszú évtizedek óta hódít a magyar tetőkön. Ez az elegáns mégis klasszikus megjelenésű tetőfedő anyag méltán nyerte el a tetőfedő bádogos szakemberek egyik kedvenc anyagának megnevezését, hiszen rengeteg előnyös tulajdonsággal bír, ugyanis egyszerre masszív, ellenálló, gyorsan felrakható és költséghatékony is.

Beton cserép a tetőfedő bádogos szerint

A másik több évezredes múltra visszatekintő tetőfedő anyag nem más, mint a beton cserép, melyet a hazai tetőfedő bádogos szakemberek is úgy ismernek, mint a tenyerüket. A beton cserép az legstrapabíróbb tetőcserép, melynek magas kopásállóságát és szinte törhetetlen tulajdonságát is köszönheti.

Fémlemezes tetőfedés, a tetőfedő bádogos szerint

A tetőfedő bádogos szakemberek egyik legelegánsabb tetőfedő megoldása a fémlemezes tetőfedés, mely viszont szépségének köszönhetően jóval drágább, mint fentebb felsorolt társai. A fémlemezes tetőfedés meglehetősen gyors és könnyű folyamat, emellett rengeteg fajta színben és formában érhető el bármely háztulajdonos számára.

Palafedés a tetőfedő bádogos szerint

A palával történő tetőfedés Franciaországban hihetetlenül elterjedt, aki arra jár, úton-útfélen találkozhat ezzel a fajta tetőfedési megoldással. Ez a luxust és eleganciát kölcsönző tetőfedési mód a tetőfedő bádogos szakemberek egyik kedvelt módszere, hiszen például a terméspala minden egyes tetőt gyönyörűvé képes varázsolni: ám csak akkor, ha a borsos árát ki tudják fizetni a jövőbeli tetőtulajdonosok.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!