Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Miért ajánlják a tetőfedő bádogos szakemberek a trapézlemez tetőburkolási módszert? Cikkünkben megválaszoljuk a kérdést:

A tetőfedő bádogos kedvence: a trapézlemez

A trapézlemez meglehetősen sokoldalú, hiszen egy olyan tetőburkolási fajtáról beszélünk, mely nem csak tetőfedésre, hanem homlokzatburkolásra is alkalmas, sőt, kerítésként is szokták alkalmazni. Ennek a variálható tulajdonságának köszönhető, hogy a tetőfedő bádogos szakemberek igazán szeretnek vele dolgozni, hiszen sokszínűségének köszönhetően a munkafolyamat is könnyebb vele, épp ezért sorolható a trapézlemez a könnyűszerkezetes építészeti eszközök közé.

Ahogy a tetőfedő bádogos felhasználja a trapézlemezt

A trapézlemez a tetőfedő bádogos szakemberek mellett a megrendelők kedvence is, köszönhetően sokoldalú felhasználásának. Habár főként tetőburkolásra használják, de homlokzati és térelválasztó burkolatként is megálja a helyét ez a csodálatos találmány. A tetőfedő bádogos szakemberek életét meglehetősen megkönnyíti a trapézlemez, hiszen a munka vele könnyű, nem szükséges habarcshasználat se száradási idő hozzá, felhelyezése pedig teljesen függetlenül történhez meg bármilyen időjárási anomáliáktól.

Amiért a tetőfedő bádogos szerint előnyös a trapézlemez

A tetőfedő bádogos szakemberek azért ajánlják a trapézlemezt, mert könnyen felhelyezhetősége mellett a súlya is könnyű, ám ennek ellenére hihetetlenül jól terhelhetőek, és méretük tetszőlegesen vágható. Elérhetőek többfelé bordázati stílusban és színben is, így mindegy, hogy lakó-, kereskedelmi-, ipari vagy mezőgazdasági épületekről vagy csarnokokról beszélünk, mindenütt stabilan megállják a helyüket.

Amiért a tetőfedő bádogos ajánlja a trapézlemezt

Ezt a burkolattípust azért is ajánlják a tetőfedő bádogos szakemberek, mert a támasztófalakat és a tetőszerkezetet sem terheli könnyű súlyának köszönhetően, mellyel növeli a tető élettartalmát. Emellett strapabíróbbá is teszi a tetőt, köszönhetően vastag bordázatának. A trapézlemez mindemellett elképesztően jó esővízvezető, és ha a megfelelő tetőfedő bádogos szakemberre van bízva a felszerelésük, akkor a legszélsőségesebb időjárás alatt is megbízható védelmet nyújt bármely ház tetején!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!