Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Egy tetőfedő bádogos rengeteg dologhoz ért, melyből az egyik nem más, mint a tetőfestés. Mikor van erre szükség, és miért? Cikkünkben ezt a kérdést járjuk körbe:

Mikor a tetőfedő bádogos kozmetikus lesz

Ha mi úgy érezzük, hogy egy kis vérfrissítésre van szükségünk, mit teszünk? Elmegyünk edzeni, kozmetikushoz, fodrászhoz, vagy éppen megújítjuk a ruhatárunkat. Természetesen ezt tetőnk nem tudja megtenni, épp ezért van szüksége egy tetőfedő bádogos szakemberre, aki megteszi mindezt számára! Hiszen mint mindennek, tetőnknek is előbb-utóbb szüksége lesz arra, hogy stílust váltson, ha pedig azt nem is, akkor felfrissüljön. A tetőfedő bádogos szakemberek által minőségien és profin elvégzett tetőfestés pontosan azt adja tetőnknek, amire leginkább szüksége van: egy új, friss megjelenést!

Átváltozás, tetőfedő bádogos szakember segítségével

A tetőfestés meglehetősen hasznos és fontos esztétikai beavatkozása tetőnknek, hiszen rendszeres elvégzésével otthonunk megjelenése nem csak fel fog frissülni, de garantáltan javulni is fog. A tető ugyanis házunknak nem mása, mint arca, melyet nemcsak a hozzánk látogató vendégek vesznek észre először, de az arra járó, mellette elhaladó emberek is. Tetőnk megjelenése feltűnő javuláson fog végbe menni akkor, ha egy magas szakértelemmel rendelkező tetőfedő bádogos szakembert bízunk meg tetőnk festésével. Erre azért van szükség, mert az időjárási viszontagságoknak állandóan kitett tetőnk egy idő után meg fog fakulni, és elveszíti a régi fényét. Ezen pedig nem tud más segíteni, mint egy új festékréteg, mely felkenése után újszerű állapotban fog tündökölni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy tetőfestés során bármilyen színt kölcsönözhetünk tetőnknek!

Védelem, mely a tetőfedő bádogos szakembernek köszönhető

Ha tetőfestésünk jó minőségben és profin történt meg, akkor tetőnk nem csak megszépül, de védelemmel is el lesz látva a negatív környezeti hatások ellen. Megfelelő mértékű és minőségű tetőfestés esetén ugyanis a sok kárt okozó alga és zuzmó nem fog tudni kinőni tetőnkön, ennek köszönhetően pedig nem kell féltenünk a károsodásról. Ugyanis, ha a felvitt festékréteg megfelelő, akkor ezen növények nem tudnak kinőni tetőnkön, melynek köszönhetően a szivárgások okozta károk elkerülhetőek lesznek. Mindemellett az után, miután a tetőfedő bádogos felvitte a rétegeket, a rezsi lényegesen kevesebb lesz, hiszen tetőnk szigetelő képessége megnő. Ennek köszönhetően pedig nem kevés költséget spórolhatunk meg e téren, mely később jó lesz például teljeskörű tetőfelújításra és javításra is.

Az érték, melyet a tetőfedő bádogos szakember teremt

Meglepő, hogy mennyire kevesen tudják, hogy házeladás során melyik az a rész, melyet leginkább meg szoktak nézni a vevők. Ez pedig nem más, mint a tető! Ugyanis, ha egy potenciális vevő érkezik ingatlanunkhoz, az első dolgok egyike, melyet meg fog tüzetesen figyelni, az a tetőnk állapota, kinézete lesz. Ha pedig úgy találja, hogy az öreg, kopott, kifakult és elhasználódott, nagy az esély rá, hogy nem fogja megvásárolni az ingatlant, vagy pedig lényegesen kevesebbért szeretné ezt megtenni. Ennek pedig nem más az oka, minthogy fél az esetleges tetőfelújítási költségektől, nem is véletlenül. Azért, hogy ezt a dolgot megelőzzük, nem kell mást tennünk, mint egy tetőfedő bádogos szakemberrel lefestetnünk tetőnket azért, hogy állapota seperc alatt újszerű lehessen! Mindemellett pedig nemcsak egy szinte teljesen új tetőt nyerhetünk ezzel, hanem védelmet is, hiszen egy minőségi tetőfestési procedúra biztosítja, hogy ingatlanját ne környékezze meg a rozsda és a rothadás!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!