Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Kevesen tudják, hogy mit tesz ki egy tetőfedő bádogos munkája még annak ellenére is, hogy a bádogozás maga évszázadok óta szerves része világunkban. Cikkünkben körbejárjuk a bádogozás témáját:

Tetőfedő bádogos, a 15. század óta

A többszáz évvel nem túloztunk az előbb, ugyanis a bádogos szakma maga tényleg évszázadok óta jelen van a világban, pontosabban a 15. század óta. A tetőfedő bádogos szakemberek azóta rengeteg olyan dologgal foglalkoznak, melyek nélkül sem régen, sem most sem tudnánk mit kezdeni. A bádogos munkák kihagyhatatlan részei az épületek, házak szigetelésének és vízelvezetésének, itthon Magyarországon például többnyire épületbádogozási munkákat végez egy tetőfedő bádogos szakember. Az pedig talán vitán felül áll, hogy ezen munkálatok nélkül nem tudnánk otthonunk és irodánk komfortját olyan mértékben élvezni, mint amennyire a bádogos munkálatoknak köszönhetően élvezzük.

Tetőfedő bádogos szakemberrel mindenütt találkozhatunk

Ha bádogozásról van szó, akkor méltán beszélhetünk egy elismert szakmáról, ugyanis egy olyan nehéz és komplex munkáról van szó, mely nélkül modern korunk még mindig egyhelyben állna. Az elmúlt évszázadokban eltanult technikáknak és szaktudásnak köszönhetően ugyanis mára olyan megoldásokat tud nyújtani egy tetőfedő bádogos szakember, melyek fémlemezek megmunkálása tekintetében semmi mással nem lehetnek helyettesíthetőek. Egy tetőfedő bádogos sok mindent csinál, többek között foglalkozik lemeztetők, tetőkibúvók, összefolyók, kúpok, ereszcsatornák és tetők díszítőelemeinek kiépítésével, valamint ők építi ki a párkányt, ereszt, kéményszegélyt, vápát, satöbbit is.

Az időtálló tetőfedő bádogos

A bádogos munka nemcsak azért ennyire különleges, mert évszázadok óta rendíthetetlenül szükség van rá, hanem azért is, mert annyira időtálló, nélkülözhetetlen és sokszínű, hogy bármelyik korban megállja a helyét. Legyen a korszak építészeti stílusa éppen a modern irányzat, vagy akár a tradicionális vonalvezetés, a lemezek alakíthatóságára senki nem lesz képes, csakis egy tetőfedő bádogos szakember. Itt van példának egy, a korszakához hűen gyönyörűen és tökéletesen megmunkált többszáz éves ház, melyhez az akkori bádogos munkának köszönhetően még az ereszcsatorna is tökéletesen illeszkedik. Ez a helyzet változatlan akkor is, ha egy modern, minimalista stílust követő lapostetős házat veszünk alapul, hiszen ebben a tekintetben is minden egyes elem tökéletesen fog illeszkedni az épület dizájnjához és stílusához, köszönhetően a bádogozás folyamatának.

Megoldások, melyekkel egy tetőfedő bádogos dolgozik

Sok mindentől függ, hogy a tetőfedő bádogos milyen mozzanatokat és megoldásokat alkalmaz egy-egy munka során, de az vitán felül áll, hogy legyen szó bármiről, ők tudják nemcsak a megoldást, de az oda vezető utat is. Mindegy, hogy vízelvezetésről, díszmű bádogozásról, fedésekről, burkolatokról vagy fedési kiegészítésekről van szó, a többszáz éves bádogos szakma alapjainak köszönhetően legyen szó bármilyen munkáról, garantáltan meg lesz elégedve a tetőfedő bádogos szakemberével!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!