Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőburkolat javítása sajnos időről időre esedékessé válik, ez pedig természetesen egyik háztulajdonosnak sem a kedvenc időszaka. Tetőfedő bádogos szakemberrel azonban kényelmes megoldást nyújthat, ha cserepeslemezes tetőfedést választjuk ebben az időszakban.

Mi is az a cserepeslemez? – a tetőfedő bádogos megmondja

A cserepeslemezeket nem véletlenül hívják a tetőfelújítás királyának. Ezen cserepek ugyanis a kerámiából készülő testvéreikhez képest számos előnnyel bírnak. Magjuk acél, felépítésük pedig speciális, emellett rendelhetőek antikondenzációs filcbevonatú felülettel is, melynek köszönhetően meglehetősen hosszú, akár 4 évtizedes élettartammal is rendelkezhetnek. Épp ezért tetőburkolat javítása során a tetőfedő bádogos szakembereink ezt a fajta megoldást ajánlák.

Miért újítsunk cserepeslemezzel? – a tetőfedő bádogos válaszol

A válasz egyszerű: azért, mert könnyű. Ezen cserepek ugyanis nem egyszer, nem kétszer, de tízszer könnyebbek, mint idősebb testvéreik. Ennek a tulajdonságának köszönhetően, ha új tetőt kell kialakítani, elég a jóval kisebb teherbírású lécezés is, ha pedig régi tetőt szeretnénk felújítani, akkor nem kell sokat bajlódnia egy tetőfedő bádogos szakembernek: simán csak rá kell helyeznie a régi rétegekre az újat. Feltűnően könnyű kialakítása miatt ugyanis tetőnk könnyen el fogja bírni ezt a terhelést.

Hogyan dolgozik cserepeslemezekkel egy tetőfedő bádogos?

A cserepeslemezek igazi jackpotnak számítanak egy tetőfedő bádogos szakembernek, hiszen a szerelést úgy is könnyedén meg tudja velük oldani, hogy a régi tetőfedő rétegre húzza rá az új cserepeslemez rétegeket. Ez annak is köszönhető, hogy a gyártók a megrendelő igényei szerint tudják kialakítani, és akár egyedileg is méretezni ezeket a cserepeket azért, hogy a lehető legkönnyebben lehessen rögzíteni őket.

A cserepeslemez a tetőfedő bádogos munkájával lesz igazán időtálló 

A cserepeslemezek belsejében található acélmagnak köszönhető, hogy ezek a cserepek kiemelkedően időtállóak, tartósak és strapabíróak. Emellett a két oldalról őket határoló horganyréteg, és a rajtuk található passziváló réteg is segít ebben, illetve a hátoldalukon található poliészter védőréteg, mely a hőmérséklet-ingadozásokkal és az UV-sugárzással szemben is védi a lemezeket. Hihetetlen minőségére a pontot a felületén található antikondenzációs filcbevonat viszi fel, mely a páralecsapódás meggátolását segíti elő. Végezetül pedig nem elmaradhatatlan tényező egy nagy szaktudással rendelkező tetőfedő bádogos minőségi munkája sem, akinek köszönhetően tetőnk cserepeslemezes felújítása végbemegy.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!