Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Rengeteg élménnyel, és nem mellesleg előnnyel is jár, ha kertesházban élünk. Saját kis életterünk kialakításában azonban nem csak egy szép kert és egy komfortos ház a mérvadó, hanem a megfelelő vízelvezetés is. Ezt pedig az ereszcsatorna biztosítja, mely tisztítását összefoglaltuk, hogy miért érdemes tetőfedő bádogos szakemberre bízni:

Ereszcsatorna tisztítás – egy dolog a sok közül, melyhez ért egy tetőfedő bádogos 

Aki kertesházban él tudja, hogy mennyi munka jár egy saját ház, és annak területének karbantartásával. A háztulajdonosok egyik legkevésbé kedvelt elfoglaltsága ezek közül pedig nem más, mint az ereszcsatorna tisztítás. Márpedig ezt a procedúrát minden egyes évben el kell végezni, és meglehetősen ajánlott mindezt egy tetőfedő bádogos szakemberre bízni.

Tetőfedő bádogos – aki megküzd az akadálytalan vízelvezetésért

Alapvetően egy ereszcsatornának nem kell megküzdenie semmilyen kihívással a mindennapjaiban, egyetlen egyet időszakot kivéve, melyet úgy hívunk: ősz. Egy ereszcsatorna ugyanis elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően úgy viselkedik, mint egy kosár: ami fentről belehullik, az összegyűjti. Ezt pedig sem eső, sem szél, se semmi más környezeti hatás nem tisztítja ki. Ezért van szükség tetőfedő bádogos szakemberre.

Ha eldugul, a tetőfedő bádogos a tetőre felvonul 

Az ereszcsatorna tisztítása mindig ősszel javasolt, nem véletlenül. Az év egyik leggyönyörűbb hónapjában a természet színpompás tündöklése mellet a levelek nem csak a talajt lepik el, hanem az ereszcsatornákat is. A levelek mellet a mohától és egyéb törmeléktől eldugult ereszcsatornák eltömítődnek, mely a víz feltolulását okozza. Ez talán még nem hangzik annyira komolynak, csakhogy a nagymértékű nedvesség komoly károkat okozhat a homlokzaton és a tetőszerkezeten, mely kár kijavítása jóval nagyobb költségeket igényel, mint egy tetőfedő bádogos szakember alkalmazása az ereszcsatorna kitisztításához.

Tetőfedő bádogos, aki a tisztításban járatos

Kellemetlen volta mellett az ereszcsatorna tisztítás még nehéz feladat is, sőt, több ennél. Minden túlzás nélkül kimondható, hogy veszélyes vállalkozás valaki olyannak kitisztítania egy ereszcsatornát, aki nem járatos ebben a procedúrában. Egy tetőfedő bádogos szakembert azonban nem kell félteni a magasban, hiszen olyan szakértelemmel rendelkezik, mely meglétével nem okoz számára gondot létrán egyensúlyozni egy vödörrel és egy kefével a kezében. Az esetleges balesetek megelőzése szempontjából is fontos tehát egy tetőfedő bádogos felfogadása az ereszcsatornák kitisztítására.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!