Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tető állapotának romlásával előbb-utóbb elérkezik a tetőjavítás ideje, ehhez pedig minden esetben érdemes szakembert hívni.

Érdemes-e önállóan intézni a tetőjavítás lebonyolítását?

Erre a kérdésre a válasz természetesen az, hogy nem, hiszen akárcsak a tetőfedés folyamán, a tetőjavítás alkalmával is rengeteg olyan akadályba ütközhetünk, amivel szakértő segítség nélkül nem fogunk tudni megbirkózni. Egy szakember azonban könnyedén fogja tudni kezelni az összes olyan statikai, esztétikai, illetve biztonsági kérdést, amikre magunktól nem tudnánk a válaszokat.

A túlzottan gyakori tetőjavítás megelőzése

Ha házunk az átlagosnál nagyobb mértékben van kitéve komolyabb esőzéseknek, könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy a tetőjavítás műveletét túlzott gyakorisággal kell beütemeznünk teendőink közé. A rengeteg kiadás, vesződség és idegeskedés azonban megelőzhető, ha folyamatosan figyelemmel kísérjük ereszcsatornáink állapotát, és igyekszünk őket szisztematikusan karbantartani, hogy ezáltal elkerüljük az olyan vízkárokat, mint a tetőszerkezet állapotának leromlása. Ez a módszer garantálja, hogy csak akkor kelljen foglalkoznunk a tetőjavítás kérdésével, amikor annak valóban eljön az ideje.

A tetőjavítás első feladata

A tetőjavítás első lépése a hiba feltérképezése, amit a pontos beazonosítása követ. Ahogy már fentebb is tárgyaltuk, ezt egy szakember tudja igazán körültekintően lebonyolítani. A lehetséges meghibásodások közül a beázás nevezhető igazán súlyosnak, nagyobb szerencsével csak elszíneződött, megrepedt vagy törött tetőcserepekkel fogunk találkozni, amelyeket – a hiba függvényében – vagy tisztítani vagy cserélni kell.

A tetőjavítás menete

Miután letapogatásra és beazonosításra került a tetővel kapcsolatos konkrét probléma, indulhat is a tetőjavítás. A szakemberek ilyenkor tüzetesen átvizsgálják a tetőt, és minden megrongálódott cserepet kicserélnek, adott esetben pedig a tetőszerkezet stabilitásán is javítanak.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!