Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőtisztítás átlagon felüli fontossággal bíró művelet, ugyanis ha nem végeztetjük el, a tetőnkön lerakódó szennyeződésréteg súlyos és nehezen kezelhető problémákat okozhat a háznak.

Hogyan történik a tetőtisztítás?

Ahhoz, hogy a tetőtisztítás végeredménye teljes mértékben megfelelő legyen az elvárásainknak, mindenképpen vegyük hozzá igénybe szakember segítségét. A szakember a munkálat megkezdését megelőzően elvégez egy átfogó jellegű állapotfelmérést a tetőnkön, és meghatározza, hogy mekkora az a felület, ahol a tetőtisztítás folyamatát el kell végezni. Ellenőrzi továbbá a tetőszerkezetet, illetve az ereszcsatornákat is, amelyeket adott esetben szintén ki kell tisztítani, hogy a tetőtisztítás során elhasznált víz zavartalanul elfolyhasson.

Mitől védelmezi a tetőt a tetőtisztítás?

A tetőtisztítás az időjárás olyan kedvezőtlen hatásaitól védelmezi a tetőnket, mint az erősebb napsugárzás és a nagyobb csapadékhullások. Ezek és a különböző rárakódó szennyeződések jelentős mértékben rongálják a tető állapotát, amennyiben bizonyos időközönként nem iktatjuk be a tetőtisztítás elintézését.

Miért lehet nagyon fontos megelőzési stratégia a tetőtisztítás?

A tetőtisztítás nagyon fontos stratégiai szerepet játszhat a beázás megelőzésében. Egy elhanyagolt tetőn ugyanis tetőtisztítás hiányában nagy mennyiségű moha és alga telepedik meg, melyek nedvességet juttatnak a tetőborítás alá, ezzel jelentősen gyengítve a tető szerkezetét is.

Mikor érkezik el a tetőtisztítás ideje?

Ha legalább 5-10 évente felírjuk a tetőtisztítás műveletét a házzal járó teendők listájára, azzal mindenképpen sokat teszünk azért, hogy otthonunk ápolt benyomást keltsen, de kiválthatunk ezáltal egy teljes tetőfelújítást is, az idő előtti tetőcseréről nem is beszélve.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!