Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőfedő anyagok választéka igen csak magas, de vajon mi a különbség köztük? Mindig vegyük figyelembe a hely építési szabályait.

A bitumenes zsindely tetőfedő anyag

A bitumenes zsindely tetőfedő anyag anyagára nem a legolcsóbbak közé tartozik, viszont jól formálható, hajlítható, vágható, ezért felrakása egyszerű és kevés vagy szinte nulla hulladékkal jár.

Korcolt lemez tetőfedő anyag

A korcolt lemezfedés a ma nagyon divatos letisztult, minimalista kinézethez nagyon ideális. Ára magasabbnak számít a tetőfedő anyagok között, viszont hosszú időre számolhatunk vele. Jól hajlítható az anyaga, egyszerű a felrakása és kevés hulladékot termel.

A cserép tetőfedő anyag

A cserép tetőfedő anyaghoz kétfélét is sorolunk. Ez a beton cserép és a kerámia cserép. A kerámia cserép egy hagyományos tetőfedő anyag, karbantartására energiát kell fordítani, azonban nagyon hosszú időre számíthatunk rá. A betonnál természetesebb az anyaga. A beton tetőcserép is nagyon strapabíró.

A cserepeslemez tetőfedő anyag

A cserepeslemez tetőfedő anyag egy költséghatékony megoldás. Karbantartásra nem kell sokat fordítani. A nagyobb viharoknak kevésbé ellenáll, valamint egy-egy esőzés is hangosabb vele. Amennyiben az ereszcsatorna érintkezik vele, korróziót okozhat.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!