Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőfelújítás elkezdését nem érdemes halogatni, minél előbb vágunk bele, annál költséghatékonyabb lesz.

Vízzáróság tetőfelújítás esetén

A tetőfelújítás során a legfontosabb a tökéletes vízzáróság kialakítása, amihez szükséges tapasztalattal rendelkező, megbízható szakember, minőségi faszerkezet és tetőcserép. Az elöregedett faszerkezet korrodálódhat vagy rozsdásodhat, amit szükséges lekezelni és átszellőztetni.

Tetőfelújítás – milyen cseréppel?

Sokféle lehetőségünk adódik a választáskor, mikor tetőfelújítás során cserepet választunk. Fontos szempont a tető hajlásszöge és a súlya is. Fontos, hogy tetszen, hiszen hosszú időre szól.

Tetőfelújítás – Az elöregedett tető

A kiváló minőség hosszú időre szól, viszont nem örökre. Amennyiben elcsúsznak az illesztések vagy csak kisebb repedések jönnek létre, befolyhat a víz. Ezt szükséges minél előbb orvosolni és a tetőfelújítás elkezdését minél előbbre tenni, hogy ne okozzon nagyobb károkat.

Tetőfelújítás most vásárolt ingatlannál

Amennyiben beköltözünk egy ingatlanba, mindenképp szükséges ellenőrizni a tetőfedés állapotát. Amennyiben szükséges a tetőfelújítás, minél előbb el kell kezdeni. Keressen minket ezzel kapcsolatban bizalommal!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!