Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Bár egyre inkább háttérbe szorulnak a kétkezi munkák, a tetőfedés során mindig is szükség lesz szakemberekre.

A tetőfedés megjelenése

Az aktuális trendek sokféle szakmában megjelennek, ilyen a tetőfedés is. A minimalizmus hódit, ami praktikus, hiszen a hőhidakat is elkerülhetjük egy egyszerűbb tagolás vagy sík tetőszerkezet segítségével. A nagy felület sem divat most, amivel a hőveszteség is csökken. Nagyon gyakori mostanában a szeglemezes szerkezet is.

A tetőfedés és az ökológiai lábnyom

Ma már minden döntésünket tudatosan igyekszünk meghozni, átgondolva azt, hogy mekkora ökológiai lábnyomot hagyunk magunk után. Ezért is fontos, hogy tartós, minőségi alapanyagot vegyünk, valamint minél kevesebb hulladékkal dolgozzunk tetőfedés során is.

Tetőfedés földbe süllyesztett építmények esetén

Egyenetlen domborzat esetén népszerű földbe süllyesztett építményeket létrehozni. Ebben az esetben bonyolultabb lehet az építkezés, ezért szükség van a szaktudásra ácsmunkák során, hogy a szigetelés ideális legyen. A tetőfedés során a szakember ezeket is el tudja végezni.

A tetőfedés technológiája

A tetőfedés technológiája rengeteget fejlődött. Az alapanyagokat tekintve mind tartósság, mind környezetvédelem, mind választék szempontjából, akár az esztétikát tekintve.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!