Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Ahhoz, hogy ne kelljen túl gyakran karbantartani a tetőfedést, fontos, hogy hozzáértő, megbízható szakember végezze a tetőfedés folyamatát.

A tetőfedés előtti tervek

Tetőfedés során az időtállóság a legfontosabb, azonban külsőre sem mindegy, hogy mennyire tetszik nekünk. Felújítás során lekorlátozódik a választási lehetőség, ugyanis fontos, hogy a tetőszerkezet elbírja a tetőfedő anyag súlyát. Amennyiben új házat építünk, tudunk választani magastető, lapostető, nyeregtető, kontytető vagy sátortető közül. Napelem beépítés során szintén számításba kell venni ezt a tetőfedés során.

A tetőfedés és a faanyag

A tetőfedés fedélszerkezete ma már leggyakrabban fa, azonban fém vagy vasbeton is lehet. Szükséges, hogy a faanyag jó minőségű legyen, hiszen ennek kell megtartania a tetőfedő anyagot, valamint az esetleges jeget és a havat is.

Betoncserép vagy kerámia tetőfedés?

A kerámia cserép tetőfedés egy modern, esztétikus megoldás. Szakemberként ajánljuk, hiszen nagyom strapabíró és időtálló anyagról van szó. Minden esetben célszerű minőségi márkát választani.

Tetőfedés gyorsan, megbízhatóan

Tetőfedés céljából keressen minket bizalommal a hét bármely napján! Sok éves tapasztalattal rendelkezünk, valamint gyorsan dolgozunk, nem kell hónapokat várni a munka elkezdésére.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!