Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőfelújítás során sok olyan szempont van, amit figyelembe kell vennünk.

Mikor szükséges a tetőfelújítás?

A régi tetőfedő anyagok sajnos nem bírják örökre, így szükség lehet a tetőfelújítás folyamatára. A kisebb repedéseken akár be is folyhat a víz, aminek következtében a későbbiekben költséges károk keletkezhetnek. Ugyanez akkor is előfordulhat, ha annak idején nem volt megfelelő az összeillesztés. Amennyiben régebbi ingatlant vásárolunk, mindenképp érdemes szakemberrel átnézetni a tetőszerkezetet, hogy szükséges-e a tetőfelújítás.

Mi a legfontosabb tetőfelújítás során?

A tetőszerkezet legfőbb feladata, hogy vízzárró legyen minél hosszabb ideig, amihez elengedhetetlen, hogy a faszerkezet megfelelő állapotban legyen, valamint az is, hogy a tetőfedő anyag illeszkedjen a ház kivitelezéséhez. A faszerkezet idővel korhadhat vagy gombásodhat is, úgyhogy erre oda kell figyelni és megfelelő fakezelő szerekkel kezelni, átszellőztetni rendszeresen. Így a tetőfelújítás gyakorisága is csökken.

A tető fajtája tetőfelújítás során

A tető dőlésszöge is nagyon lényeges szempont a vízelvezetés miatt. Egyre népszerűbb a modern lapostető, azonban ezeket is úgy alakították ki, hogy azért annyi dőlése legyen, ami elvezeti a csapadékot. Ingatlanvásárlás után érdemes megnézni, hogy szükség van-e a tetőfelújítás elvégzésére.

Cserép választás tetőfelújítás során

Minden cseréptípusnak más előnyei vannak, ezért érdemes szakemberrel beszélni erről. Szempont a tetőnk hajlásszöge, valamin a tető hajlásszöge és nyilván az esztétika is. Tetőfelújítás során, amikor cserepet választunk, mindenképp nagyon fontos, hogy minőségi legyen.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!