Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Egyre inkább elterjedt, hogy kevés a jó szakember, aki pedig megbízható, annak rengeteg munkája van és csak sokára tud a mienkkel foglalkozni. Amennyiben szüksége van jó szakemberre, keressen minket!

Az ács tetőfedő szakember

Az ács tetőfedő nagyon fontos feladatot lát el az építkezés vagy felújítás során. Munkájának minőségétől nagyban függ a későbbiekben az ingatlanra ráfordított költségek mértéke. Ezen felül az egyedi dolgok készítésében is nagy szerepet játszik.

Az ács tetőfedő szakmaisága

Mivel az ingatlanunk minősége nagyban függ az ács tetőfedő munkájától, ezért nagyon fontos, hogy szakemberre bízzuk a feladatokat, ugyanis azt a pénzt, amit a megfelelő szakemberre költünk, később nem kell bosszúságok árán javításokra és károkra költenünk.

Ereszcsatorna és párkány kialakítás ács tetőfedő segítségével

Az ács tetőfedő szakember általában bádogozást is csinál, ami szintén elengedhetetlen az építkezés vagy felújítás során, ezen felül egyedileg is tudunk vele készíttetni különböző dolgokat. A párkány és az ereszcsatorna kialakítása is az ő feladata, ami egy nagyon fontos része az ingatlannak.

Ács tetőfedő munkák garanciával

Ács tetőfedő munkák elvégzését garanciával vállaljuk, ezért maximálisan megbízhat munkáink minőségében azon felül is, hogy mindig betartjuk a határidőket.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!