Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőfedő anyagok széles választékából tudunk válogatni, aminél az elsődleges szempont a hely építési szabályainak való megfelelés. Mindegyik tetőfedő anyagnak vannak előnyei és hátrányai. A legjobb, ha először a formáját választjuk ki, ami jelentősen leszűkíti a kört. Szakszerű tetőfedő Budapest!

Tetőfedő Budapest – korcolt lemezfedés

A korcolt lemezfedés a minimál stílusú házak esetén mutat a legjobban. Az ára viszonylag magas, viszont az élettartama is nagyon hosszú. Az anyaga nagyon jól hajlítható és gyorsan fel is rakható, valamint a vágási veszteség is nagyon kevés. Tetőfedő Budapest

Tetőfedő Budapest – bitumenes zsindely

A bitumenes zsindely anyagára drágább, mint a cserepeslemez, viszont nagyon jól hajlítható, vágható és felrakható az anyaga, valamint kisebb hajlásszög esetén is felhasználható. Nagy előnye, hogy a vágási veszteség is nagyon kevés. Karbantartása során kell bele energiát fektetni. Felrakása során fontos, hogy megfelelő szakembert válasszunk. Tetőfedő Budapest – Keressen minket bizalommal!

Tetőfedő Budapest – Cserepeslemez

A cserepeslemez egy nagyon olcsó tetőfedő anyag, amin nem tapad meg a moha vagy a kosz. Nem melegszik fel úgy a napsütés által, mint a cserép. Vágási veszteség szintén kevés. Az eső meghallatszik rajta, valamint a nagyobb viharokat kevésbé bírja. Ha ereszcsatornát építünk, a különböző típusú fémekkel való érintkezés során korróziót okozhat. Megbízható tetőfedő Budapest – Hívjon minket bizalommal!

Tetőfedő Budapest – cserép

A Cserépnek kélt típusa is létezik, ilyen a betoncserép, illetve a kerámiacserép. A kerámiacserép esetén időt kell fordítani a karbantartásra, felrakásra, viszont rengeteg forma közül tudunk válogatni. Anyaga természetesebb, mint a beton. Tetőfedő Budapest – válasszon minket!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!