Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Az ereszcsatorna építés egy nagyon fontos és sarkalatos pontja a tetőfedésnek is.

Az ereszcsatorna építés

A minőségi ereszcsatorna építés célja, hogy a tetőszerkezet megfelelően szellőzön, ami a tető hosszútávú minőségének megőrzését segíti elő.

Az ereszcsatorna építés folyamata

Az ereszcsatorna építés során az eresz kialakítása mellett a beszellőzés, a deszkázat, az ereszléc és az egész ereszcsatorna rendszer kialakításra kerül.

Tudnivalók az ereszcsatorna építés során

Az ereszcsatorna építés során több dologra kell figyelni, ilyen az alsó cserépsor teherbíró szerkezete, az ereszcsatornára való vízlevezetés a cserépfelületről vagy a tetőfóliáról a cseppentőlemezre. Arra is figyelni kell, hogy megfelelő legyen a beszellőző keresztmetszet a cserép és a tetőfólia között.

Ereszcsatorna építés – gyakori hibák

Ha nem szarufavégbe van süllyesztve az eresz lambéria, illetve a deszkázat, akkor a fólia felületén akár vízzsák is létrejöhet. Amikor az ereszcsatorna építés történik, akkor ez mindenképp ellenőrzésre szorul. Amennyiben a hajlásszög megfelelő, nem kell a tetőfólián megjelenő nedvességet elvezetni.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!