Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőfedő anyag kiválasztása nem egyszerű feladat, de nagy különbség nincs köztük és nincs is olyan, hogy a legjobb.

A tetőfedő anyag és az ígért élettartam

A tetőfedő anyag célja, hogy megvédjen minket minden időjárási viszontagságtól és megóvja az ingatlant minden mechanikai behatástól. A palatető, a beton és a kerámiacserép is nagyon tartós tetőfedő anyagok.

A tetőfedő anyag karbantartása

Minden tetőfedő anyag más karbantartási munkálatot igényel. Van, amelyik igényli a vízlepergető és szigetelő anyaggal való ellátást, a kémiai kezelést. Van, amelyik hajlamosabb a mohásodásra vagy az anyag színének kopására.

A tetőfedő anyag és a tető hajlásszöge

 Minden tetőfedő anyag esetén van egy legideálisabb, legbiztonságosabb hajlásszög, ami esetében a legellenállóbb az időjárási viszontagságoknak és a különböző mechanikai behatásoknak, esőnek.

A tetőfedő anyag kinézete

A tetőfedő anyag kiválasztása hosszú időre szól, ezért küllemében is mindenképp olyan kell, hogy legyen, ami tetszik nekünk és illik a ház és a környezet stílusához.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!