Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Tetőfelújítás esetén nagyon fontos a minőségi, szakszerű kivitelezés, hogy sokáig ne legyen gondunk rá.

Cserépválasztás tetőfelújítás során

Számtalan cseréptípus létezik manapság, amik közül válogathatunk. Fontos figyelembe venni a tető súlyát és hajlásszögét. A minőség mellett pedig az esztétikum sem lehet utolsó, hiszen hosszútávra tervezzük.

Vízzáróság tetőfelújítás során

Egy kritikus szempont a vízzáróság tetőfelújítás során a faszerkezet jó állapota és a tetőfedő anyag minősége mellett. A rossz állapotú faszerkezet korrodálódhat vagy rozsdásodhat is, ezért rendszeresen kezelni kell megfelelő szerekkel, valamint átszellőztetni.

A tetőfelújítás során választott tetőfedő anyag

A tetőfelújítás, illetve a tetőfedés során egyaránt figyelembe kell venni a tető dőlésszögét. Régi ingatlan vásárlása esetén mindenképp szakembert kell hívni, hogy felmérje a tetőszerkezet állapotát.

Régi tetőfelújítás alatt

A legkiválóbb minőségű tetőfedő anyag sem tartja a minőséget örökre. Repedések vagy az illesztések elcsúszása miatt akár be is folyhat a víz, ezért a tetőfelújítás munkálatait jobb minél előbb elkezdeni, mielőtt a befolyó víz nagyobb károkat okozna. Kisebb probléma esetén is érdemes szakember segítségét kérni, mielőtt költségesebbre fordulna.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!