Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Télen a tetőfedés ellenőrzése nagyon fontos lenne, és ilyenkor a szakemberek is jobban ráérnek az ellenőrzésre. Az idejében észrevett esetleges hibák által nagyobb költségektől kímélhetjük meg magunkat.

Tetőfedés szivárgása

Ha a padláson vagy a tetőtérben sárgás-barnás elszíneződéseket, nedves foltokat találunk, az a tetőfedés szivárgására utal. A tető vízhatlansága érdekében ma már különböző típusú tetőcserepek is rendelkezésre állnak.

Tetőfedés védelme

A jó minőségű tetőfedés elbírja a nagy mennyiségű havat és jeget, valamint a hófogó felszerelése is ajánlott, amennyiben nem kifejezetten e célból kialakított érdes felületű tetőfedő cserepet választunk. (6 méter feletti ereszmagasság és középületek esetében azonban kötelező a hófogó használata.

A tetőfedés sérülésének veszélye

A tél eljövetele előtt mindenképp érdemes megvizsgálni az esetleges sérüléseket, az esetleges repedéseket vagy az elmozdult tetőcserepeket, mert szivárogni kezdhet a tetőfedés.

Szakszerű tetőfedés

Amennyiben ellenőriztetni szeretné tetőszerkezetét, és mindenképp hozzáértő szakemberre bízná, keressen minket bizalommal, hogy később ne érje csalódás a tetőfedés kivitelezését illetően!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!