Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Bár Magyarországon nem annyira elterjedt a tetőlemez tetőfedés, az acél tetőfedés, mint a skandináv országokban.

A tetőlemez tetőfedés szivárog?

A tetőlemez tetőfedés azért sem olyan népszerű, mert a legtöbben tetőcserepet vagy cserepeslemezt használnak itthon, tudjuk, hogy ez bevált. Szivárgás csak olyankor történhet, ha a tetőfedő nem szakmailag profin jár el és nem megfelelően lettek felszerelve a tetőlemezek, esetleg csavarokat nem megfelelően csavartak be.

A tetőlemez tetőfedés vonzza a villámokat?

Hihetnénk, hogy mivel a fém vezeti az áramot, ezért a villámot is vonzza, de ez nem igaz. Attól, hogy jól vezeti, még nem vonzza jobban, a tetőlemez tetőfedés esetében sem.

A tetőlemez tetőfedés hangos?

A cserepeslemez nem kopog hangosabban az eső. Ez szintén a szakszerű szerelésnek köszönhető. Fontos, hogy páraáteresztő fólia legyen téve a tetőlemez tetőfedés alá, hogy ne okozzon károkat a kicsapódott nedvesség. Ezen felül pluszban zajcsökkentő szigetelés is használható.

A tetőlemez tetőfedés túlárazott?

A cserepeslemez pont, hogy minőségéhez és élettartamához képest nagyon alacsony árat tudhat magáénak. Összeszerelése és szállítása is egyszerűbb a hagyományos cserépnél. Az anyagveszteség is elenyésző, ugyanis méretre gyártva készül a tetőlemez tetőfedés

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!