Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőfelújítás olyan dolog, amit sokszor halogatunk, ugyanis nem feltétlen egyből szembetűnő a probléma.

A tetőfelújítás előnyei

A tetőfelújítás nem csak azért nagyon fontos, hogy a beázást megelőzzük, hanem a megfelelő hőmérséklet kialakítása miatt is. Így a rezsi összegén is tudunk spórolni, ugyanis nem csak a hőszigetelés fontos, hanem a tető megfelelő állapota is.

Tetőfelújítás felmérés

A tetőfelújítás abban az esteben indokolt, ha már annyira károsodott a tető, hogy külön-külön nem érné meg a károsodásokat kijavítani. Viszont a kisebb károkat is érdemes időben kijavítani, ugyanis a tető még tovább ázhat , aminek következtében szintén tetőfelújítás lesz a végeredmény.

A tetőfelújítás fontossága

A tetőfelújítás abban az esetben is indokolt lehet, ha szabad szemmel nem különösebben látunk károsodást a tetőn, ezért érdemes legalább évente egy felmérésre elhívni egy szakembert.

Tetőfelújítás szakember által

A tetőfelújítás elvégzését mindenképp jobb szakemberre bízni, ezért ha szeretne nyugodt lenni és megbízható, profi szakembereket keres, keressen fel minket bizalommal!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!