Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Az őszi időszakban, a sok esőzés alatt gyakran szembesülhetünk beázással, azonban ha időben történik meg a tetőfelújítás, akkor megőrizhetjük magunkat a bosszúságoktól.

Sosem túl késő a tetőfelújítás folyamata

A tetőfelújítás, amint elhárult a viharos időjárás, megkezdhető. Amennyiben sérülés van a tetőn, minél előbb orvosolni kell, mert a későbbiekben csak még nagyobb károkat okoznak a viharok és a beázás.

Nem csak a hibás tetőnél aktuális a tetőfelújítás

A tetőfelújítás abban az esetben is indokolt lehet, ha egy szakszerűen elvégzett és viszonylag friss tetőről van szó. Ugyanis egy jégeső vagy egy nagyobb vihar ebben is maradandó károkat tehet. Még pedig olyan, akár kívülről, szemmel nem látható károkat, melyek később az egész tetőszerkezet beázásához vezethet.

Tetőfelújítás szakember által

A tetőfelújítás elvégzését mindenképp szakemberre kell bíznunk ahhoz, hogy megfelelően legyen elvégezve és később ne érjék károk a tetőszerkezetet. Érdemes olyan szakembert választani, aki rövid határidőn belül dolgozik, a tető további kárainak elkerülése miatt.

Tetőfelújítás miatt keressen minket bizalommal

Amennyiben tetőfelújítás munkálatai előtt áll és megbízható szakemberre szeretné rábíznia a munkát, keressen minket bizalommal!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!