Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőjavítás egy olyan dolog, amit sokan szeretnek halogatni, pedig ez egy óriási hiba.

A tetőjavítás időben való elkezdésének előnyei

Amellett, hogy a pánztárcánknak is kedvezünk, sokkal kedvezőbb döntéseket hozunk, ha azok nem elhamarkodottak és nem akkor hozzuk meg őket, amikor már nagy baj van. A beázás  következtében létrejött károk igen csak költségesek, valamint a nem megfelelő szigetelés miatti fűtésszámla növekedést is megelőzhetjük az időben elkezdett tetőjavítás elvégzésével.

Tetőjavítás az egészségünk érdekében

Arról nem is beszélve, hogy a beázás következtében létrejött penészedés milyen egészségügyi gondokat okozhat. Ezen felül, ha nincs megfelelően karbantartva a tető, a biztosításunk is elúzhat egy nagyobb kár következtében, ami nem a mi hibánkból fakad.

A tetőjavítás halasztásának egyik oka, hogy nem tudjuk pontosan felmérni a kárt

Előfordul, hogy valaki azért nem vág bele a tetőjavítás munkálataiba, mert nem tudja felmérni, hogy milyen és mekkora kár keletkezett, illetve nem tudja, hogy milyen összegre számítson a munkélatok során. A helyzet felmérése szakember által nem kerül semmibe, és pontosan meg tudja mondani, hogy később milyen munkálatokra lesz szükség, illetve annak függvényében milyen összegre számíthatunk.

Tetőjavítás munkálatai miatt keressen minket bizalommal

Így, hogy már tudja, milyen fontos időben belevágni a tetőjavítás folyamataiba, ne habozzon és keressen minket bizalommal, ha profi szakemberre szeretné bízni!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!