Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőfelújítás kivitelezését most célszerű elvégezni, ugyanis a hidegebb hónapokban már macerásabb, és olyankor mutatkoznak meg igazán az esetleges hibák.

Tetőfelújítás felmérés

Nyáron nem érzékeljük a tetőszerkezet esetleges hőszigetelési hibáit, csak amikor már kezd hidegebbre fordulni az idő, ugyanis a rossz hőszigetelést a fűtésszámla végösszegének növekedésében is érzékeljük. Amennyiben a tetőszerkezet miatt valahonnan beszökik a hideg levegő, sokkal nagyobb energiát vesz igénybe a hely felfűtése. Keressen fel minket még most, hogy felmérjük tetője állapotát, és ha szükséges, segíthessünk a tetőfelújítás folyamatiban.

A tetőfelújítás előnyei

A tetőfelújítás előnye nem csak az, hogy a fűtésszámla miatt pénztárcájába sem kell olyan mélyre nyúlnia, hanem a beázást és a penészedést is meg tudja előzni.

Tetőfelújítás elavult tető esetében

A tetőfelújítás kivitelezésére nem csak akkor lehet szükség, amikor valami meghibásodás van a tetőn, hanem amikor már bizonyos kort elért tetője. Amennyiben a tető 30-40 éves, mindenképp érdemes egy tetőfelújítást elvégezni. Ez különösen igaz a régen oly népszerű palatetőkre.

Bízza ránk a tetőfelújítás folyamatát

Ha profi, megbízható szakember által szeretné a tetőfelújítás munkálatait elvégeztetni, keressen minket bizalommal!

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!