Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Tető felújítás során több dologra kell odafigyelnünk, tető típustól függően, hogy a végeredmény ideális legyen.

A tető felújítás szempontjai

A megfelelő vízzáróság és a tartósság a legfontosabb a tető felújítás során. A tartóssághoz viszont elengedhetetlen a faszerkezet jó állapota és a tetőfedő anyag jó minősége. Az új szerkezet hosszú élettartamához pedig fontos a gombásodás és a korhadás elleni védelem fakezelő szerek és megfelelő átszellőztetés által.

Tető fajták tető felújítás során

A tető fajták csoportosítása a tető hajlásszöge által a legnépszerűbb. Ez a csapadék elvezetés miatt a legfontosabb. A magas dőlésszög egy hagyományos tető stílust kölcsönöz a háznak, míg egy kisebb dőlésszögű tető modernebbet, ezért tető felújítás során sokan használják ezt.

Tető felújítás

A hagyományos, régi tetők esetében érdemes megvizsgálni a jelenlegi állapotot tető felújítás előtt, főleg, ha most vásároltunk használt ingatlant, hogy lássuk, nagyjából milyen összeggel számolhatunk. Az illesztések az évek során megváltoznak, a tetőfedő anyagok pedig elöregszenek, a repedéseken pedig könnyen befolyhat a víz.

Tető felújítás kivitelezése

Amennyiben sokáig halasztottuk a tető felújítás folyamatát és a faszerkezet korhadt, lehet, hogy az egész tetőszerkezet cserére szorul, míg ha időben mértük fel az állapotát, elegendő a tetőfedő anyagot cserélni. Ha cserép tetőfedést választunk, nagyon fontos a vízhatlanság és a viharállóság kialakítás során, ezt pedig jó szakember és minőségi anyagok segítségével érhetjük el.  Egy jó minőségű cserépnél magas a garancia is.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!