Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Amikor építkezünk, sok dologban kell döntést hoznunk, ezért most a tetőfedő anyagokról hoztunk pár információt.

Beton tetőfedő anyag

A beton tetőfedő anyag előnye, hogy nagy felülethez is alkalmazható, azonban a teherbíró képessége is nagy kell, hogy legyen a tetőnek. A mechanikai behatásoknak és a fagynak nagyon jól ellenáll és a szigetelő képessége is jó. Hatalmas választék van színben és formában.

Kerámia tetőfedő anyag

A klasszikus kerámia tetőfedő anyag természetes külsőt kölcsönöz ingatlanunknak. A fagynak szintén nagyon jól ellenáll és jó a szigetelőképessége is. Jól szellőzik és szárad, nem szivárog át rajta a víz. Élettartama nagyjából annyira jósolható, mint a beton tetőfedő anyagé.

Aszfalt tetőfedő anyag

Leginkább nyaralók tetőfedő anyagaként népszerű. Súlya könnyű, így szinte bármilyen tetőszerkezetre lerakható, de csak is összefüggő alapra. Felülete színt és védelmet biztosít a tető számára. Ez egy durva felületű, nagy szemcséjű anyag. Extrémebb hajlásszöghöz is ideális és nagyon tartós tetőfedő anyag.

Pléh tetőfedő anyag

Nagyon strapabíró, ezért hegyvidékeken gyakori. Ellenáll a fagynak, szintén extrém hajlásszög esetén is lerakható. Karbantartást igényel, gyakori védőrétege a poliuretán anyag.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!