Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Építkezés során sok szempontot figyelembe kell venni, amikor választunk, ez a tetőfedő anyagra pedig különösen igaz.

A tetőfedő anyag kiválasztásánál fontos a hajlásszög

Mielőtt más szempontok alapján választjuk ki a tetőfedő anyagot, fontos a tető hajlásszögét figyelembe venni. Minden tetőfedő anyagnál meg van adva, hogy melyik a legbiztonságosabb hajlásszög, ami ellenáll a nagy szélnek és amin ideálisan lefolyik az esővíz.

A tetőfedő anyag – Ellenállás és ígért időtartam

A tetőfedő anyag főbb feladata, hogy minden időjárási körülménynek ellenálljon és védjen minket. Ez alapján dől el, hogy mennyire tartós. A legtartósabb tetőfedő anyag a palatető, azonban a beton és a kerámia cserép is tartós anyagnak számít, valamint a jó minőségű műanyag tetőfedő anyagot sem szabad alul becsülni.

A tetőfedő anyag karbantartása

A tetőfedő anyag később karbantartásra is szorul, mindegyiknél másra kell odafigyelni. Bizonyos tetőfedő anyagoknál a mohásodás gyakori, valamelyiknél ma tetőfedő anyag színének kopása, valamelyiket pedig rendszeresen kell kémiailag kezelni és vízlepergető vagy szigetelő réteggel ellátni. 

A tetőfedő anyag kinézete

A tetőfedő anyagnál az esztétika is nagyon fontos, hiszen évtizedeken keresztül azt fogjuk nézni. Az elsődleges persze a tartósság és az ellenállóság, azért az sem mindegy, hogy mennyire illeszkedik a ház stílusához.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!