Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Amikor a ház nagytakarítását végezzük kívül-belül, akkor sajnos ahhoz, hogy szép alapos legyen a munkánk, olyan helyekre is gondolnunk kell, melyek nehezen elérhetők.

A tető tisztítása a sok időjárási viszontagság után

A tető sok mindent átél, ezért illik gondoskodni róla. Ilyen a fagy, az eső, a jég, a szél, erős napsugárzás. Emiatt a sok változó miatt az algák és a mohák otthona is lehet, ezáltal mélyebb rétegekbe juttatva a nedvességet, valamint a hézagokba bejutva a fedőanyagok eltömítését okozhatja, ami által be is ázhat a tetőnk. Emiatt nem csak az esztétikai élmény miatt fontos a tető tisztítása , hanem az esetleges felületi sérülések felfedése miatt is, melyet így a nagyobb bajt megelőzve orvosolhatunk.

Mivel történjen a tető tisztítása?

A magasnyomású mosó egy hasznos kis szerkezet, melyet nem is feltétlen kell megvásárolnunk, mivel bérelni is lehet, így költséghatékony és hatásos is. A megmaradt, makacsabb szennyeződéseket pedig gyökér- vagy drótkefével is eltávolíthatjuk.

A tető tisztítása az ereszcsatorna lemosásával egybekötve

A tető lemosásába beletartozik az ereszcsatorna is, ami szintén nagyon fontos, hogy az el tudja látni a funkcióját. Ezt egy slaggal könnyen és hatékonyan elvégezhetjük.

A tető tisztítása szakemberre bízva

Bár sok praktika létezik a tető tisztítása érdekében, a legjobb ha szakemberre bízzuk, aki az esetleges sérüléseket is hamar orvosolni tudja.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!