Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A tetőjavítás pénz és idő ráfordítást igényel. Ezért sokan húzzák a kivitelezést, ameddig csak lehet. Viszont, ha még több kár keletkezik, akkor csak felesleges kiadásokra kényszerítjük magunkat, illetve stresszhelyzetben olyan döntéseket hozhatunk, melyeket később megbánhatunk. Mik a leggyakoribb okok arra, hogy a végsőkig húzzuk a tetőjavítás kivitelezését?

A tetőjavítás ráér még, mert amúgy is sokára vállalják

Az egyik ok az szokott lenni, hogy úgy gondoljuk, még ráér a tetőjavítás, ezen felül pedig nehéz jó szakembert szerezni, és a jól bevált tetőfedő szakember úgyis csak jóval később tudja megoldani a problémánkat. Merjünk nyitni más szakemberek felé is, akiket ajánlanak.

A tetőjavítás felfordulással jár?

A tetőjavítás maximum pár napos munka, a sérülés mértékétől függően. Van, hogy bontás nélkül is véghez lehet vinni a tetőjavítás munkálatait. Ezen kívül a lelkiismeretes szakemberek nem hagynak szemetet maguk után, illetve igyekeznek a lehető legkevesebb zajt és felfordulást okozva dolgozni, hiszen ez is fontos.

A tetőjavítás drága?

A tetőjavítás anyagi vonzattal jár, de ezzel sajnos számolnunk kell előre, hogy bármikor előfordulhat. Mindenképp érdemes a saját kalkulációnkon túl egy szakember árajánlatát is meghallgatni, hiszen az a biztosabb, amivel tudunk tervezni. A legköltséghatékonyabb mindenképp az lesz, ha minél előbb orvosoljuk az adódott problémát.

Nem tudjuk, hol kezdjük a tetőjavítás orvoslását

A tetőjavítás munkálatait egy felmérés előzi meg, tehát nem kell tudnunk feltétlenül, pontosan, hogy mi az, ami javításra szorul.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!