Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Bár szeretjük a nyarat, amikor hűvösben vagy vízben lehetünk, viszont bosszantó tud lenni, mikor a házban, a tetőtérben még melegebb van, mint a napon. Ezért a tetőfedés kivitelezésével is lehet segíteni a nagy melegen.

Tetőfedés hőhíd nélkül

A régi házakon lévő tetőfedés esetében a szigetelés csak a szarufák közé került, ezért kialakultak hőhidak, aminek következtében nagyobb a hőveszteség és a penészedés esélye. Megfelelő hőszigetelés mellett és a hőhíd keletkezésének kivédése mellett azonban sokat csökkenthetünk a belső hőmérsékleten.

Sötét színű tetőfedés

A modern kinézetű sötét tetőfedés cserepek jobban felmelegednek a napsugárzástól. Ma már vannak olyan modern felületkezelési megoldások, melyeknek köszönhetően akár a felére csökkenthetjük az infravörös sugarak beáramlását.

Tetőfedés fólia

A megfelelő tetőfólia a megfelelő vízzárás mellett a páraáteresztést is biztosítja, valamint jó az UV-állósága és szakítószilárdsága, ez mind a kiváló tetőfedés biztosítója.

Tetőfedés szellőztetés

A tetőszerkezet megfelelő szellőzése is nagyon fontos, ugyanis így tudja a tetőfólia megfelelően elvezetni a nedvességet. Az ellenlécek is nagyon fontosak a tetőfedés során.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!