Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A zsindely tető könnyű, így ideális akkor, amikor a nehéz tető kivitelezése lehetetlen vagy nagyon költséges.

A zsindely bármilyen tetőnél alkalmazható

A nehéz tető sokszor kivitelezhetetlen, mondjuk a dőlésszög vagy a nehézség miatt. A zsindely tető jól hajlik és könnyű, így szinte bármilyen tetőfelület befedésére alkalmas. Meredek vagy teljesen lapos tetőkre is fel lehet tenni a zsindelyt. A zsindely tető a palatetők felújításának is tökéletes és költséghatékony alternatívája.

A zsindely tető strapabírósága

A bitumenes lemez kifejezetten amiatt lett kitalálva, hogy legyen egy nagyon sttrapabíró tetőfedő alternatíva, ami hosszútávon ellenál az időjárási viszontagságoknak. A zsindely tető 13°C-ig hőálló, illetve a magas UV sugárzásra is jól reagál, vízálló is, és a jeget is jól bírja.

A zsindely tető felhelyezése is könnyű

A zsindely tető alá általában OSB lapok kerülnek, mivel csak sík felületre helyezhetők. A még erősebb tartás érdekében szögekkel is lehet rögzíteni a réteget. Mivel a szerkezet könnyű, így sok ácsmunka elkerülhető, ezért a zsindely tető felhelyezése egyszerű és gyors is.

A zsindely tető változatos variációkban elérhető

A zsindely tető modern megjelenést kölcsönöz, és változatos színekben és mintázatokban elérhető.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!