Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Mindegyik tetőnek mások az előnyei. Most összeszedtük, mik a lemeztető előnyei.

A lemeztető időtálló anyagból készül

A lemeztető ára olcsóbb, mint a cserépfedésé, ez nem azt jelenti, hogy a minősége is rosszabb lenne. Fontos azonban a minőségi kivitelezés és szigetelés is. Ráadásul sík felületének köszönhetően nem ragad meg rajta a kosz, ezért a színét is sokáig megőrzi.

A lemeztető modern megjelenés

A lemeztető nagyon letisztult, minimalista külsőt kölcsönöz, így illik a mostanában népszerű minimalista dizájnú házakhoz. Rengeteg szín közül is tudunk választani, így biztosan illeni fog a ház stílusához.

A lemeztető jó szigetelő képessége

A lemeztető alapvetően is jó víz- és hőszigeteléssel bír, azonban további szigetelésére is rengeteg alternatíva létezik.

A lemeztető költséghatékony is

Mivel a lemeztető könnyű, ezért a tetőszerkezet elbírásához nincs szükség vaskos vagy bonyolult, nagy anyag igényű szerkezetre, ezért az ára is költséghatékonyabb, mint a cserépfedés.

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!