Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

A modern robotizációval a kézzel gyártott termékek, a kézzel végzett munka egyre inkább háttérbe szorul a tetőfedés területén is. Viszont rohanó világunkban fontos a gyorsaság, ezért egyre népszerűbbek lesznek az előre gyártott tetőszerkezeti elemek, amiket gyorsan fel lehet majd helyezni a helyükre.

Tetőfedés - Fontos a környezetvédelem

Manapság, mikor vásárolunk, nem csak az ár az elsődleges szempont, legyen szó tetőfedés témájáról vagy bármi másról, hanem emellett a minőség, az élettartam, illetve az is, hogy az adott terméknek, alapanyagnak mekkora az ökológiai lábnyoma. Ezt a tetőnél meghatározza a tartósság, maga a termelés energiaigénye, az ellenállóság, a nyersagforrásai, illetve, hogy a későbbiekben újra lehet-e hasznosítani.

A modern megjelenés is fontos a tetőfedés terén

Az építészetben már egy ideje a minimalizmus hódít, ami azt jelenti, hogy a tetőfedés területén ehhez az irányzathoz kell igazodni. Ez energiafelhasználás szempontjából is előnyös, hiszen az egyszerű tagolású vagy sík tetőszerkezet beépítésével csökken a hőhidak száma, valamint a tető felszíne sem akkora területű, és ennek köszönhetően a hőveszteség is kisebb. A szeglemezes szerkezet is ezért népszerű. Viszont ha lapostető építése a cél, mindenképp érdemes megfelelő szakemberre bízni a munkát, hiszen fontos a tökéletes vízszigetelés is.

Tetőfedés - A földbe süllyesztett építmények

Ahol nem egyenletes a domborzat, ott alkalmas a föld arra, hogy a házat a földbe építsük vagy földdel borítsuk az alját. Egy ilyen házban bár tetőfedés folyamatára nem, szükség van tetőfedő szakemberekre az ácsmunkák és a szigetellés miatt. A talajvíz miatt az ilyen házakra fokozottabban kell ügyelni.

A technológia fejlődése tetőfedés terén

Az igények a tetőfedés során a jó minőség, a hosszú élettartam az időjárási viszontagságok ellenére, a környezetbarát tetőfedés és hőszigetelés, a megújuló energia, mint pl. a napelemes tetőcserép, jól szigetelő tetőablakok és az igényes esztétikum.

 

 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!