Ingyenes felmérés országosan! +36 70 25 83 400

Az ereszcsatorna rendszer a csapadék elvezetéséről gondoskodik. Ez az évek során elhasználódhat, így szükséges lehet az ereszcsatorna csere.

Miért szükséges az ereszcsatorna csere?

Egy nagyobb esőzés után vagy amikor olvad a hó, átázhat a ház fala, és ennek következtében lehullhat a vakolat vagy még a ház alapozása is megsüllyedhet. Ebben az esetben pedig nagyobb költségekkel járhat a renoválás, mint az ereszcsatorna csere.

Mikor szükséges az ereszcsatorna csere?

Ha az ereszcsatorna kilyukadt, rozsdás vagy a víz végigfolyik a falon, mindenképp szükséges az azonnali ereszcsatorna csere. Amennyiben felújítjuk a házat, tetőt cserélünk vagy a külső falat szigeteljük, szintén szükséges az ereszcsatorna csere.

Ereszcsatorna csere – melyik a legjobb választás?

A legbiztosabb, ha új ereszcsatornát veszünk, ami nyilván esztétikai szempontból sem utolsó, ha megfelel számunkra. Stílusban ideális, ha megfelel az épület stílusának. Több anyag közül is választhatunk ereszcsatorna csere soán, mint horganyozott acél, PVC vagy műanyag.

Fontos a jó szakember az ereszcsatorna csere kivitelezésénél

Ahhoz, hogy az ereszcsatorna csere után sokáig élvezzük a megfelelő funkcionalitást, fontos, hogy hozzáértő szakember végezze el a munkát.

 

Kérjen ajánlatot!

Amiben segíteni tudunk

Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás, ácsmunkák, bádogosmunkák, tetőcserepezés, cserepezés, tetőfestés, ereszcsatorna szerelés, zsindelyezés, állokorcos tetőfedés, cserepes lemezek, ereszcsatorna tisztítás. Ingyenes felmérés az egész ország területén!

Kérdése van vagy ajánlatot szeretne?

Kérjen visszahívást!

Mesterembereink a lehető leghamarabb visszahívják Önt.
Az egész országban a helyszíni felmérés teljesen díjmentes!